LUXE EVENT Sea & Sunset

Wow säger jag bara! Vi är så otroligt nöjda och stolta över vårt senaste LUXE EVENT sea & sunset som vi hade i solnedgången på den flådiga båten Sjö & Land på Strandvägskajen i Stockholm.

IMG_2374 - Copy ny

Felicia och Jenny ville så klart vara snygga kvällen till ära och hade båda fina långklänningar från Ilse Jacobsen, stylade av GHD experter och deras sprojlans nya Platinum styler.
Luxe event

Luxe Event Malin Gramer leading car

 

Luxe Event Sibel leading car

Luxe Event leading car


Luxe Event leading car Anna Brolin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På vilket bättre sätt kan inte gästerna till ett event anlända om i lyxiga, nya Mercedes bilar? Leading car service hämtade upp våra gäster och lät dom anlända till LUXE EVENT sea & sunset med stil. Det kallar jag lyx!
Luxe Event Agneta Sjödin Anna Kokotos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eftersom det här var vårt största event hittills hade vi så klart fixat en stor, snygg roll up från Expofy som våra fotovana gäster fick posa framför. Stort TACK till fina gästerna Anna Kokotos, Agneta Sjödin, Anna Brolin, Nina Campioni, Malin Gramer, Daniel Paris, Sibel Redzep, Katrin Zytomierska, Ellinor Bjurström, Tilde Fröling, Mira Fröling, Annica Englund, Carin da Silva, Edita Renlund, Mirre Dehlin och Johanna Westman för att ni kom och förgyllde vårt event!

Luxe Event Anna Brolin Nina Campioni
Luxe Event Malin Gramer Daniel Paris

Luxe Event Sibel

Luxe Event Katrin Zytomierska

Luxe Event Ellinor Bjurström

Luxe Event Tilde Fröling Mira Fröling

Luxe Event Daniel Paris Annica Englund

Luxe Event Carin da Silva

Luxe Event Edita Renlund

Luxe Event Mirre Dehlin Johanna Westman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsmyckningen av båten, både inne och ute på däck, stod proffsiga Party Productions för. Eftersom eventet hade tema sea & sunset gick färgtonerna så klart i sunset. Mycket härliga rosa, cerisa, korall och guldiga färger. Matchande till det, vackra blomsterarrangemang från Mörby Blomsterhandel.
Luxe Event Party Productions

 

Luxe Event

Luxe Event


Luxe Event Party productions
Luxe Event Anna Brolin Sibel Daniel Paris Malin Gramer Agneta Sjödin


Luxe Event Tomas Hedman

Bartendern Tomas Hedman

Luxe Event Sibel Redzep

Luxe Event Mirre Dehlin

Till välkomstdrink serverade vi fina alkoholfria Sodastream baserade coctails och de coola miniflaskorna VOGA sparkling som är en av mina absoluta favoritbubbel. Och det var inte bara jag som gillade den kan jag säga!
Luxe Event Agneta Sjödin
Luxe Event Carin Da Silva

Luxe Event Malin Gramer

Luxe Event Edita Renlund

Luxe Event Katrin Zytomierska

Luxe Event lulu dk tattoos

Luxe Event Olaplex

Innan gästerna skulle få sätta sig till bords blev de rejält ompysslade i vårt behandlingsrum där både GHD fanns på plats med hårstylister, Scratch nails som gjorde minimanikyr och Lulu DK tattoos som smyckade gästernas armar med guldiga flash tatoos. Olaplex var även på plats och gav gästerna en crash course i deras revolutionerande hårkur som praktiskt taget trollar håret. 
Luxe Event grillevent

Ombord på Sjö & Land fanns även ”Grillmästarna” vinnaren Andreas Mathiasson och hans Grillevent och grillade utsökta fisk- och skaldjursrätter till våra gäster. Vilka ess de här killarna var! Snabba, skickliga, roliga och trevliga på samma gång.
Luxe Event Party productions

Kvällens meny bestod blanda annat av grillad kejsarhummer, torskrygg, marulk och röding. Det suveräna företaget Isfisk som även levererar färsk fisk direkt hem till din dörr, var med och bjöd på den goda, direktimporterade fisken från Island som hade marinerats med kallrökt soja och kallrökt vatten från Äkta rök. Till det serverades säsongens grillade ekologiska grönsaker från Ecoviva, som även dom levererar direkt hem till din dörr. Visst blir man sugen?! Kreativa Party Productions gjorde en riktigt fin inlindning av menyn!
Luxe Event

Luxe Event Anna Brolin

Luxe Event Grillevent

Luxe Event Tilde Fröling Katrin Zytomierska Carin Da Silva

Luxe Event Isfisk

Luxe Event

Luxe Event Isfisk

Luxe Event Agneta Sjödin

Luxe Event grillevent

Luxe Event Malin Gramer

Luxe Event
Till maten bjöds gästerna på det vita- & rosé vinet Petite Faiblesse från Bibendum, kolsyrat vatten från Sodastream och så fanns Long drink original i baren under hela kvällen. De goda coctaildrinkarna med lime och mynta i, som ni ser på många bilder, är faktiskt alkoholfri drink gjord på Sodastream smaksatt bubbelvatten.
Luxe Event chokladfabriken

Luxe Event Nice coctail

Luxe Event Anna Brolin Sibel Redzep
Till efterrätt bjöds det på chokladpraliner och glass. Chokladfabrikens praliner har blivit en populär, återkommande favorit på våra event och Ingrosso’s nya N’ice cocktail glassarna gjorde verkligen succé med sina alkoholhaltiga mojito, margarita och dauquiri isglassar.
Luxe Event Tilde Fröling Anna Kokotos Ellinor Bjurström Malin Gramer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *