LUXE EVENT Relax

Vilken underbar kväll vi hade på vårt LUXE EVENT relax i veckan! Vi hade bjudit in ett härligt gäng tjejer till det privata spat Stockholm SPA & Hälsostudio vid St Eriksplan. Så fort man kliver in på det här spat känner man ett helt otroligt lugn. Man blir avslappnad direkt och får ett varmt välkomnande av den terapeut som är på plats bara för en själv. Det som är unikt med det här spat är att det är helt privat så när du har din bokade tid för massage, ansiktsbehandling eller privat relax i jacuzzin så är du den enda gästen på hela spat. Underbart!!
Luxe Event

Kvällen till ära hade Felicia och Jenny klätt upp sig i kläder från Twist & Tango‘s alldeles sprojlansnya kollektion.

Våra gäster var Miriam Bryant, Tilde Fröling, Carin da Silva, Tanja Dyredand, Sanna Lundell, Soraya Lavasani, Anna Kokotos och så Tilde de Paula (som inte var med på den här bilden).


Tilde Fröling, Soraya Lavasani, Miriam Bryant, Anna Kokotos


Sanna Lundell, Carin da Silva, Tanja Dyredand


Rituals te

Tjejerna fick börja med att äta lite goda charkuterier från home delivery företaget Delikatessboxen och nyttiga, goda snacks från Fikabox som skickar hem massor av nyttiga snacks till din brevlåda. Till det den hälsosamma och grymt goda NOA relaxation drycken, lakritste från Rituals och LUX bubbel. Och den alldeles för fina för att äta, fruktbuketten från Fruit and the city, blev en riktig snackis under kvällen.Salming, Panos Emporio

Efter mat och snack var det dags att byta om och varva ner med lite inledande avslappning. Våra suveräna sponsorer Salming och Panos Emporio gjorde så att alla gäster fick en varsin lyxig rosa Salming badrock och en snygg bikini/baddräkt från Panos Emporio som de kunde svassa runt i under spakvällen.

Luxe Event


paraffin

Sanna Lundell, Soraya Lavasani
Tilde Fröling, Sanna Lundell, Carin da Silva
Sen var det dags för gästerna att slå sig ner och bli rejält ompysslade av Susan och hennes otroligt duktiga personal på Stockholm Spa & Hälsostudio. Tjejerna fick först börja med en välgörande rosa paraffinbehandling för händerna, handmassage, ansiktsmassage och huvudmassage. Paraffinbehandlingen är helt amazing och massagen på det här spat är bättre än det bästa sömnpillret. Jag somnar bara jag kollar på bilderna!
Soraya Lavasani, Miriam Bryant, Anna Kokotos, Tilde de Paula


Anna Kokotos, Panos Emporio

Sanna Lundell, Carin da Silva, Jenny Hedman, Tanja Dyredand

Det blev mycket bubblor under kvällen. Både i glasen och i badet. Många timmar spenderandes med tjejsnack i jacuzzin varvat med att gästerna blev ompysslade med sina behandlingar och bastubad. Har ni sett vilka otroligt snygga bikinis och baddräkter från Panos Emporio gästerna har!
Lär dig Leva mindre stress Luxe Event

Topplisteboken Lär dig leva Mindre stress – mer närvaro (Mats Billmark och Susan Billmark) var så klart också på plats.

Tilde de Paula, Miriam Bryant, Carin da Silva

Luxe Event

Tiden går alltid för fort när man har så himla härligt. Men kvällen blev mer än lyckad och avslutades så klart med ännu mer lyx i form av en goodiebag som heter duga! The brand concept hade fixat fina väskor till oss med vår stolta LUXE EVENT logga (fixad av 405 design) och i väskorna fanns ett par sprojlans löparskor från Salming, handkräm från Murad, presentkort hos Scratch Nails, Rituals duschskum, massageolja, badskum, lugnande serum (alla från Tao serien), linne från Rituals, presentkort på Stockholm Spa & Hälsostudio, Ceannis lyxiga guldneccessär, snyggaste doftpinnarna från K Lundqvist, elektrisk fotfil från CCS, hela Frizz Ease serien med schampo, balsam, hårinpackning och två stylingprodukter från John Freida, nyttigt snacks från Fikabox och så klart boken Lär dig Leva.
Tusen TACK till kvällens fina gäster, alla sponsorer och Stockholm Spa & Hälsostudio <3
Carin da Silva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *